• Gratis verzending v.a. €50

  • Binnen 1 werkdag in huis

  • Bezorgd door

  • Veilig betalen

BLOGS EN WEETJES

  • BRAZILIAAN HAAR
Braziliaans haar is 100% natuurlijk haar en is uniek omdat het zich vermengt met verschillende haar textures. Braziliaans haar gaat langer mee en is dus veel duurzamer dan haar uit andere landen. Het kan worden behandeld en gestyled, net zoals uw eigen haar. Dit haar heeft enorm veel voordelen ten opzichte van ander haar. Braziliaans haar is gemakkelijk te bewerken.
 
  • PERUAANS HAAR
Peruaans Haar gemaakt van 100 % human hair uit Peru. Peruaans haar heeft een sterke structuur maar voelt zacht aan. Ideaal om mee te waven!
 
  • LACE FRONT WIG
Lace Front pruiken zijn zo ontworpen dat ze de indruk wekken rechtstreeks vanuit het hoofd te groeien. Lace Front pruiken zijn ideaal om uw look spectaculair te veranderen. Ze kunnen gebruikt worden voor een speciale gelegenheid of zo maar tussendoor. Lace front pruiken dienen aangebracht te worden met een speciale lijm. Wanneer de lace secuur is bevestigd hoeft u zich geen zorgen te maken dat men de lijm ziet zitten.
 
  • WEAVE HAIR
Bij deze methode wordt je haar tegen je hoofd aan ingevlochten. Met naald en draad worden hieraan de strengen haar vastgemaakt. Voordelen: De extensions zitten goed vast aan je eigen haar en zullen dus niet snel loslaten. Er wordt geen gebruik gemaakt van hitte of chemicalien.

 

 
  • CLOSURE 
Virgin Closure 100% Virgin Hair. Closures zijn topstukken die een gedeelte van de bovenkant (± van wenkbrauw tot wenkbrauw)van het hoofd bedekken. Virgin haar is de beste kwaliteit uit onze gehele collectie. Virgin haar is nooit blootgesteld aan chemische behandelingen en is daarom 100% natuurlijk. Er wordt geadviseerd het haar uit te spoelen voor het inplaatsen. Op die manier ziet u de werkelijke structuur van het haar. 100% Virgin/Zuiver en Remy gesorteerd haar van Aziatische oorsprong. Dit product is alleen in natuurlijke haartinten verkrijgbaar (vergelijkbaar met #1b). De haartjes zijn nauwkeurig en handmatig geplaatst. Om die reden kan er bij bijvoorbeeld verven/bleken of te hard kammen, sprake zijn van wat haaruitval. Houdt hier aub rekening mee! Dit valt buiten de garantieregeling!
 
 
  • FRONTALS 
Frontals zijn topstukken die het gedeelte van het hoofd van oor tot oor bedekken. (Closures bedekken het gedeelte van het hoofd van wenbrauw tot wenkbrauw). Het haar is Virgin haar. Virgin haar is de beste kwaliteit uit onze gehele collectie. Virgin haar is nooit blootgesteld aan chemische behandelingen en is daarom 100% natuurlijk. Er wordt geadviseerd het haar uit te spoelen voor het inplaatsen. Op die manier ziet u de werkelijke structuur van het haar. 100% Virgin/Zuiver en Remy gesorteerd haar van Aziatische oorsprong. Dit product is alleen in natuurlijke haartinten verkrijgbaar (vergelijkbaar met #1b). De haartjes zijn nauwkeurig en handmatig in de lace geplaatst. Om die reden kan er bij bijvoorbeeld verven/bleken of te hard kammen, sprake zijn van wat haaruitval. Houdt hier aub rekening mee! Dit valt buiten de garantieregeling!
 
Clip in extensions zijn ideaal om je haar mee te verlengen of voller te maken in een paar minuten. Clip in extensions zijn stroken met haar waar clipjes aan bevestigd zijn. De clipjes klik je vast aan je eigen haar en zijn zo gemaakt dat ze niet uit je eigen haar zullen glijden. Voordelen: Goedkoopste optie. Je kunt het makkelijk zelf in doen. Ze kunnen relatief lang meegaan,omdat je ze er 's avonds uit kan halen.