• Gratis verzending v.a. €50

  • Binnen 1 werkdag in huis

  • Bezorgd door

  • Veilig betalen

Verzenden & retourneren

Op werkdagen besteld en betaald voor 17:00 uur = binnen 24-48 uur in huis!*

Bestellingen op werkdagen voor 17:00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzonden.
Vaak is uw bestelling de volgende werkdag en zaterdag geleverd. De levertijd is normaliter 24 uur, met uitloop 48 uur.
De verzendkosten zijn gratis boven de €50,- bij verzending binnen NL en gratis boven de €80,- bij verzending naar BE. Anders zijn deze kosten €3.95 bij verzending bij binnen NL en €6.95,- bij verzending naar BE.
Wij hebben géén invloed op de bezorgtijden! Wij zijn te allen tijde afhankelijk van PostNL.

Uw pakket wordt aangetekend verzonden. Kleine pakketten passen door de brievenbus. Dit is enkel geldend voor enkele accessoires artikelen.

Nadat u de betaling heeft voldaan ontvangt u van PostNL een Track & Trace-code per e-mail waarmee u uw pakketje kunt volgen. Dit ontvangt u pas na 18:00 uur nadat de pakketten bij PostNL zijn geleverd. 
Als u het eerste leveringsmoment mist ontvangt u een briefje in de brievenbus. Daarmee kunt u de de tijd voor de 2e poging eventueel wijzigen.

Wanneer u besluit uw bestelling te willen annuleren, kunt u dit ons aangeven per telefoon of mail voordat wij het pakketje op de post doen.
 

De meeste pakketten worden aangetekend verzonden.*

Levering in Nederland (aangetekend):   3.95 euro (gratis boven de €50,-)
Levering in België (aangetekend):          6.95 euro (Gratis boven de €80,-)
Levering in Duitsland (aangetekend):    9,00 euro

​*PostNL leveringen op zaterdag & feestdagen leveringsschema afhankelijk van Logistic bedrijf

 


Spoedservice

Wij bieden een spoedservice verzending. Deze kost 20 euro, voor bestellingen die worden geplaatst van ma t/m do. vóór 17.00 uur. Uw bestelling wordt dan de volgende werkdag bezorgd in de ochtend uren (tussen 8.00 en 10.00 uur).

Let op : de 20 euro servicekosten worden niet terugbetaald bij het retourneren!

 


Ruilen en Retourneren

Ruilen is helaas niet mogelijk.

Ongeopende verpakkingen in originele staat kunt u binnen 14 dagen aan ons retourneren.
De retourkosten komen voor eigen rekening. Als u het product wilt retourneren, gelieve het retourformulier ingevuld mee te sturen. Deze ontvangt u bij uw bestelling erbij.

Als u uw gehele bestelling wenst te retourneren zullen wij na ontvangst en controle het gehele aankoopbedrag retourneren. Als u een gedeelte van de bestelling terug stuurt ontvangt u na controle alleen het geld van de geretourneerde producten retour.

Let op! Wij nemen alleen producten retour wanneer de verzegeling niet is verbroken en het product zich in originele staat bevindt.
 

*Great Style is niet aansprakelijk voor beschadiging of zoekraken van zendingen die door u retour worden gestuurd naar ons, dit is uw eigen verantwoordelijkheid. Wij raden u dan ook met klem aan altijd voor aangetekend/verzekerd verzenden te kiezen wanneer u iets wenst te retourneren.