• Gratis verzending v.a. €50

  • Binnen 1 werkdag in huis

  • Bezorgd door

  • Veilig betalen

Verzenden & retourneren

Op werkdagen besteld en betaald voor 17:00 uur = binnen 24-48 uur in huis!*

Nadat u de betaling heeft voldaan ontvangt u van ons een Track & Trace-code per e-mail waarmee u uw pakketje kunt volgen. Dit ontvangt u pas na 18:00 uur nadat de pakketten bij PostNL zijn geleverd. 

Wanneer u besluit uw bestelling te willen annuleren, kunt u dit ons aangeven per telefoon of mail voordat wij het pakketje op de post doen.

Als u het eerste leveringsmoment mist ontvangt u een briefje in de brievenbus. Daarmee kunt u de de tijd voor de 2e poging eventueel wijzigen.

​*PostNL leveringen op zaterdag & feestdagen leveringsschema afhankelijk van Logistic bedrijf


Aangetekend Pakket Tarieven:

De meeste pakketten worden aangetekend verzonden.

Levering in Nederland (aangetekend):   3.95 euro (gratis boven de €50,-)
Levering in België (aangetekend):          6.95 euro (Gratis boven de €80,-)
Levering in Duitsland (aangetekend)*:    9,00 euro

*Deze levering duurt  2-3 werkdagen en kan alleen per banktransactie worden betaald. Neem hiervoor per mail/telefonisch contact met ons op.


Ruilen en Retourneren

Ruilen is helaas niet mogelijk.

Ongeopende verpakkingen in originele staat kunt u binnen 14 dagen aan ons retourneren.
De retourkosten komen voor eigen rekening. Als u het product wilt retourneren, gelieve het retourformulier ingevuld mee te sturen!

Als u uw gehele bestelling wenst te retourneren zullen wij na ontvangst en controle het gehele aankoopbedrag retourneren. Als u een gedeelte van de bestelling terug stuurt ontvangt u na controle alleen het geld van de geretourneerde producten retour.

Let op! Wij nemen alleen producten retour wanneer de verzegeling niet is verbroken en het product zich in originele staat bevindt.
 

*Great Style is niet aansprakelijk voor beschadiging of zoekraken van zendingen die door u retour worden gestuurd naar ons, dit is uw eigen verantwoordelijkheid. Wij raden u dan ook met klem aan altijd voor aangetekend/verzekerd verzenden te kiezen wanneer u iets wenst te retourneren.