• Gratis verzending v.a. €50

  • Binnen 1 werkdag in huis

  • Bezorgd door

  • Veilig betalen

Privacy Policy

  • CONTACTGEGEVENS

    GREAT STYLE
    Vrij-Harnasch 76 
    2635BZ Den Hoorn


    info@greatstyle.nl
    070- 3803932
    http://www.greatstyle.nl/


  • ALGEMEEN
    Great Style verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de geldende wetgeving. In dit privacy statement (verder te noemen: “Privacy Statement”) zijn de overwegingen hieromtrent vastgelegd.

  • TOEPASSELIJK
    Dit Privacy Statement is van toepassing op de verwerking van data verkregen vanuit bezoek aan en gebruik van de websites van Great Style en de door contactaanvragen en nieuwsbriefabonnees verstrekte persoonlijke informatie (hierna: Persoonsgegevens).

  • COLLEGE BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS
    Great Style verwerkt de Persoonsgegevens in overeenstemming met de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van Persoonsgegevens, zoals de AVG Wet en de Telecommunicatiewetgeving.

  • VERWERKING PERSOONSGEGEVENS
    Great Style behandelt Persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Great Style verzamelt Persoonsgegevens bij het gebruik van de  website en webwinkel en het abonneren op de nieuwsbrief. Deze gegevens worden verwerkt ten behoeve van de administratie. De gegevens worden daarnaast gebruikt om betrokkenen op de hoogte te houden van Great Style dienstverlening en aanbiedingen.
    Indien u geen prijs meer stelt op deze informatie, kunt u zich hiervoor te allen tijde afmelden door gebruik te maken van de afmeldlink in het e-mail bericht of Great Style hiervan schriftelijk op de hoogte stellen, door een e-mail of een brief te sturen naar info@greatstyle.nl / Vrij-Harnasch 76 Telefoon: 070 3803932. Great Style verstrekt geen persoonsgegevens aan derden.

  • COOKIES
    De website en webwinkel van Great Style maken gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Deze cookies worden gebruikt om de websites van Great Style beter te laten functioneren, een verbeterde gebruikservaring te geven en het webbezoek te monitoren, zodat Great Style na kan gaan hoeveel mensen de website in een bepaalde periode hebben bezocht. Great Style gebruikt deze data alleen geaggregeerd en kan deze niet herleiden tot een pc of individu. Hieronder vindt u een lijst van cookies die geplaatst worden door de Great Style webwinkel en hun functionaliteit.
    Deze cookies zorgen er voor dat uw ingestelde voorkeuren worden bewaard en u als gebruiker van de website of webwinkel informatie niet steeds opnieuw hoeft in te voeren.
    Cookies geven ons in geen geval toegang tot uw computer, alleen de gegevens die u zelf op onze website aan ons verstrekt. U kunt cookies accepteren of weigeren. Via uw browser instellingen kunt u aangeven welke cookies u wenst te accepteren of weigeren. Wanneer uw cookies weigert kan het zijn dat u niet alle functionaliteit van de website optimaal kunt gebruiken.
    Voor de volledige lijst met informatie die wordt opgeslagen in cookies vanaf de website van Great Style of haar webwinkel bekijk de Lijst met cookies.

  • BEVEILIGING
    Great Style heeft zorgvuldige en passende maatregelen genomen om de systemen te beveiligen. Dit om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de persoonlijke informatie of dat de persoonlijke informatie verloren gaat.

  • LINKS
    Op de websites van Great Style zijn links naar andere websites van organisaties te vinden. Great Style kan geen verantwoording dragen met betrekking tot het gebruik van je gegevens door die organisaties. Hierbij wordt aangeraden het Privacy Statement van de betreffende website te lezen.

  • VRAGEN
    Heeft u vragen of opmerkingen over het privacybeleid van Great Style , dan kunt u deze richten aan info@greatstyle.nl of Great Style, Vrij-Harnasch 76 Telefoon: 070 3803932.

  • WIJZIGING VAN PRIVACY STATEMENT
    Onderwijs Maak Je Samen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Onderwijs Maak Je Samen adviseert u regelmatig dit Privacy Statement te bekijken of er veranderingen zijn doorgevoerd.

  • GOOGLE ANALYTICS
    Deze website maakt bovendien gebruik van Google Analytics, een dienst van Google, Inc. (hierna: "Google"). De onderstaande cookies bevatten informatie over uw gebruik van deze website en worden naar een server van Google in de VS verzonden en daar opgeslagen. Google onderschrijft de "US Safe Harbor principles" en is aangemeld bij het "Safe Harbor"-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel (US Department of Commerce).

Google gebruikt deze informatie om uw gebruik van de website te analyseren, rapporten over de websiteactiviteiten voor ons op te stellen en overige diensten op het gebied van website‑ en internetgebruik aan ons te leveren. Door het gebruik van deze website gaat u ermee akkoord dat de over u geregistreerde gegevens door Google worden verwerkt op de wijze en voor de doeleinden zoals hierboven omschreven.